Rätt information vid rätt tillfälle med digitala skyltar

Nu kan du nå ut med tydligare budskap till fler med hjälp av moderna digitala skyltar.

Permanent skyltning med flexibilitet

Digitala skyltar ger dig möjlighet att ha en permanent skyltning där du snabbt, enkelt och effektivt byter budskap. Perfekt när du vill kunna uppdatera i realtid och nå ut till så många som möjligt. Det finns många fördelar med digital skyltning – dels ger den betydligt mer uppmärksamhet och ett mer imponerande uttryck, dels förenklas kommunikationen.

Du skräddarsyr din skyltning exakt efter just dina behov och du kan även enkelt lägga in dina egna bilder. På det här sättet kommer du närmare dina kunder samt går ut med information i precis rätt tid. Visste du att cirka 60 procent av alla köpbeslut faktiskt tas i butiken? Med digitala skyltar uppdaterar du och varierar ditt budskap eller din information på ett litet kick.

Oändliga möjligheter

Modern digital skyltning drar blickarna till sig och erbjuder oändliga möjligheter. Rörliga bilder skapar mer uppmärksamhet, vilket gör att du når ut med ditt budskap till ännu fler.

Det finns ett stort utbud av digitala skyltar i olika utföranden på marknaden. Allt från små skyltar som passar bra på en butiksdisk till stora utomhusskyltar som ska synas på långt avstånd.

Söker du skylt till en butik eller till en restaurang? Till en flygplats eller kanske tågstation? Digitala informationstavlor i stilren design passar ypperligt på till exempel flygplatser, hotell, restauranger eller shoppingcenter. Här kan du köra din slideshow som du styr helt på egen hand. Du lär garanterat hitta den digitala skylten som passar just ditt behov.

Ett ytterligare plus i kanten är att de klarar av att vara i bruk dygnet runt. Digital skyltning med sin eleganta design ger en mycket professionell touch till alla slags verksamheter. Kliv in i den digitala skyltningens värld och upptäck vilka oändliga möjligheter den erbjuder!