Upptäck De Bästa Indiska Restaurangerna i Sollentuna och Norrviken

Välkommen till en kulinarisk resa i Sollentuna och Norrviken där vi utforskar de bästa indiska restaurangerna i området. Med en rik kultur och traditioner har indisk mat erövrat hjärtan runt om i världen, och dessa restauranger levererar autentiska smakupplevelser.

Indiska Restauranger i Sollentuna

Sukh Indian Restaurang AB

Sukh Indian Restaurang AB är en mångsidig restaurang som erbjuder ett brett utbud av autentiska indiska rätter i en avslappnad atmosfär. Med fokus på kvalitet och smak är detta den perfekta platsen att utforska indiska klassiker som butter chicken, biryani och samosa. Det välkomnande teamet ser till att varje kund har en trevlig matupplevelse.

Spice Sollentuna

Spice Sollentuna är en populär indisk restaurang som serverar utsökt mat i en modern och elegant miljö. Med sin omfattande meny och noga utvalda kryddor tar de dig med på en smakresa genom Indien. Här kan du njuta av olika curryrätter, tandoori-grillat kött och läckra vegetariska alternativ. För dig som älskar att experimentera med smaker är detta en perfekt destination.

Indiska Restauranger i Norrviken

Asian Garden Norrviken

Asian Garden Norrviken är en indisk restaurang som även erbjuder thailändska och kinesiska rätter. Deras fusionkoncept har gjort dem till en av de mest populära restaurangerna i området. Med en stor variation av indiska specialiteter som tikka masala, vindaloo och paneer tikka finns det något för alla smaker. Den mysiga atmosfären och snabb service gör detta till en favorit bland Norrvikens lokalbor.

Indiskt Norrviken

Indiskt Norrviken är en pärla för indisk matälskare. Deras varierade meny fokuserar på autentiska smaker och färska ingredienser. Här hittar du allt från läckra vegetariska rätter till läckerheter som butter chicken och lamb rogan josh. Personalen välkomnar dig med värme och är gärna behjälpliga med att rekommendera rätter för att passa just din smak.

Välj en av dessa indiska restauranger i Sollentuna eller Norrviken för att uppleva smakexplosioner och en bit av Indien i Sverige.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka indiska restauranger finns i Sollentuna?

Det finns flera indiska restauranger i Sollentuna, som Indisk Restaurang Sollentuna, Sukh Indian Restaurang AB och Spice Sollentuna. Här är några av de bästa indiska restaurangerna i Sollentuna.

Var ligger Indiskt Norrviken?

Indiskt Norrviken ligger i Norrviken, en ort i kommunen Sollentuna. Norrviken är en liten och charmig ort med flera restauranger att utforska, bland annat Indiskt Norrviken.

Vilken typ av mat serverar Asian Garden Norrviken?

Asian Garden Norrviken serverar asiatisk mat. Om du är sugen på asiatiska smaker i Norrviken kan du besöka Asian Garden Norrviken.

Var ligger Indiska Sollentuna?

Indiska Sollentuna ligger i kommunen Sollentuna, men exakt adress kan variera. Om du är intresserad av indisk mat i Sollentuna kan du besöka Indiska Sollentuna.

Vad erbjuder Sukh Indian Restaurang AB för maträtter?

Sukh Indian Restaurang AB erbjuder olika indiska maträtter. På Sukh Indian Restaurang AB kan du njuta av en variationsrik meny med indiska klassiker.

Vilken typ av mat serveras på Indisk Restaurang Norrviken?

Indisk Restaurang Norrviken serverar indisk mat. Om du är sugen på indiska smaker i Norrviken kan du besöka Indisk Restaurang Norrviken.

Var ligger Indisk Norrviken?

Indisk Norrviken är beläget i Norrviken, Sollentuna. Indisk Norrviken erbjuder autentisk indisk matupplevelse i hjärtat av Norrviken.

Vad kan man förvänta sig av Spice Sollentuna?

På Spice Sollentuna kan man förvänta sig smakrik och kryddstark indisk mat. Om du är ute efter en kulinarisk resa fylld med kryddor och smaker, besök Spice Sollentuna.

Artiklen Upptäck De Bästa Indiska Restaurangerna i Sollentuna och Norrviken har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 18 anmeldelser