Aegirbio svt

Åtalas för penningtvätt av miljarder – kopplas till börsraketens …

Åtalas för penningtvätt av miljarder – kopplas till börsraketens kraschade jätteaffärer | SVT Nyheter

för 2 dagar sedan — Aegirbio har skyllt alla oklarheter på sin tidigare partner i Gävle, men SVT:s genomgång visar att Aegirbios ledning själva undvek att informera …

Nästa vecka väntas det största åtalet i mobilhärvan, Sveriges och EU:s största momsbedrägeri. Nyligen väcktes också åtal om penningtvätt av miljardbelopp i samma härva – hos ett bolag som också kan kopplas till affärerna runt den kraschade börsraketen Aegirbio.

Småspararfavoriten Aegirbio anmäls av Nasdaq – SVT Nyheter

Småspararfavoriten Aegirbio anmäls av Nasdaq – kan kastas ut från börsen | SVT Nyheter

22 dec. 2022 — Medicinteknikföretaget Aegirbio lockade mängder av småsparare med nyheter om jätteförsäljning av covidtester till Asien.

Medicinteknikföretaget Aegirbio lockade mängder av småsparare med nyheter om jätteförsäljning av covidtester till Asien.Men SVT:s granskning har visat kopplingar till Sveriges största bedrägerihärva och stora luckor i framgångssagan.Nu har bolaget anmälts till Börsens disciplinnämnd – med ett yrkande om avnotering.

Småspararna lockades med stororder – som aldrig gick iväg

Detta har hänt: Småspararna lockades med stororder – som aldrig gick iväg | SVT Nyheter

7 aug. 2022 — Börsraketen Aegirbio släppte sommaren 2021 flera positiva nyheter. … Hör Aegirbios vd som nu drar igång en egen granskning efter SVT:s …

En succéartad mångmiljonförsäljning av covidtester till Asien gjorde företaget Aegirbio till en kursraket.Snart uppstod dock förseningar och frågetecken.Men det fick omvärlden och småspararna inte veta – förrän långt senare.

Aegirbio rasade på börsen efter SVT:s granskning – SVT Nyheter

Aegirbio rasade på börsen efter SVT:s granskning | SVT Nyheter

9 okt. 2021 — Aegirbio rasade 40 procent redan under torsdagens handel efter besked om förseningar och lägre omsättningsprognos än väntat. På fredagsmorgonen, …

Medtechbolaget Aegirbio rasade på börsen under fredagsmorgonen efter SVT:s granskning. Samtidigt meddelar bolaget att förvärvsdiskussionerna med Dynamic Code avslutas.

Ilskan mot Aegirbio efter nya rapporten: ”Var är dom 40 …

Ilskan mot Aegirbio efter nya rapporten: ”Var är dom 40 miljonerna?” | SVT Nyheter

23 nov. 2021 — Efter SVT:s avslöjande sjönk aktien rejält. Hör turerna om bolagen kring börsraketen Aegirbio som kopplades till den så kallade mobilhärvan.

Drygt fem miljoner. Så stor blev börsraketen Aegirbios omsättning för det tredje kvartalet i år.Omsättningen hamnade betydligt lägre än småspararnas förväntningar. Bolaget har tidigare beskrivit det som att man gjort affärer för uppåt en miljard.Efter rapporten rasar aktien – och småspararna.

Stormen kring börsraketen Aegirbio: Nu slår ex-partnern tillbaka

Stormen kring börsraketen Aegirbio: Nu slår ex-partnern tillbaka | SVT Nyheter

27 maj 2022 — (Se video.) ”Detta är ingen uppgift vi känner till” kommenterar Aegirbios Anders Ingvarsson. SVT har begärt att ta del av avtalen men Conny …

Det var ledningen för börsraketen Aegirbio som drev på för att leverera ett stort antal covidtester till Asien, trots varningar om att mottagaren inte skulle vilja betala.Det hävdar ägaren till det numera konkursade Gävleföretaget Nowmed som var Aegirbios partner i affärerna.Aegirbio tillbakavisar uppgifterna.

rasar mot tidigare börsraketen: ”De saknar moralisk kompass”

Småsparare förlorade besparingar – rasar mot tidigare börsraketen: ”De saknar moralisk kompass” | SVT Nyheter

7 aug. 2022 — Aegirbio ställer inte upp på intervju men styrelseordföranden Anders Ingvarsson skriver till SVT att han har stor respekt för kritiken.

Ronny Jansson är en av många som förlorat stora summor i den tidigare börsraketen Aegirbio. Han menar att ledningen lurat honom och andra småsparare och vill nu varna andra som funderar på att satsa pengar.– Jag skulle aldrig investera i det företaget om jag visste det jag vet i dag.

Aktiespararnas krav: ”Informationen från Aegirbio måste …

Aktiespararnas krav: ”Informationen från Aegirbio måste granskas” | SVT Nyheter

23 feb. 2022 — Aegirbios styrelseordförande Anders Ingvarsson skriver till SVT att: ”Vi hade inget skäl att ifrågasätta dessa orders då Nowmed presenterade …

Börsraketen Aegirbio måste lägga alla kort på bordet och bolagets informationshantering borde granskas av både börsen och myndigheter. Det menar föreningen Aktiespararna efter turerna kring de mångmiljonavtal som i fjol fick tiotusentals småsparare att satsa pengar i Aegirbio. Bolagets ledning pekar i sin tur ut sin tidigare samarbetspartner Nowmed – och öppnar för en kommande domstolsprocess.

Börsraketen Aegirbio bryter med distributören Nowmed

Efter avslöjandet: Börsraketen Aegirbio bryter med distributören Nowmed | SVT Nyheter

25 okt. 2021 — SVT:s granskning ledde till att börsraketen Aegirbio startade en egen utredning … Nu är utredningen klar – och Aegirbio avbryter samarbetet.

SVT:s granskning ledde till att börsraketen Aegirbio startade en egen utredning om sin viktigaste partner – distributören Nowmed.Nu är utredningen klar – och Aegirbio avbryter samarbetet.

Angående SVT:s inslag om Aegirbio och misstänkta i …

Angående SVT:s inslag om Aegirbio och misstänkta i momsbedrägerihärva

Aegirbio är ett svenskt diagnostikföretag som bildades för att via sin unika patenterade teknologiplattform erbjuda tester för att övervaka och optimera …

Keywords: aegirbio svt, svt aegirbio